משהו לא תקין בבדיקות דם שלי - מעקב להקפאת ביציות

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

11/09/2023 | 13:08 | מאת: נועה

האסטרדיול שלי ירד בחצי במקום לעלות. מה זה אומר? הטיפול לא עובד? יום 1 למחזור - 10 זקיקים - מימין 3 ו-7 משמאל. קיבלתי אסטרופם כדי לדחות את התהליך שלא יפול על ראש השנה יום 4 למחזור - יום ראשון להזרקות, בדיקה לפני הזרקה ראשונה - אסטרדיול 682, פרוגסטרון 0.5, LH 2.5 באולטרסאונד : אין זקיקים מימין, קטנים מ10 בשמאל. לא ספרו יום 8 למחזור, אחרי 4 הזרקות של גונאל - אסטרדיול - 334 , פרוגסטרון 0.4, LH3.8 באולטראסאונד: היא לא הסכימה לספור. אמרה שזה סתם מלחיץ אבל שהיא רואה זקיקים גם מימין וגם משמאל. אבל האסטרדיול צנח, והLH עלה ממש זה לא אומר שנעלמו חלק מהזקיקים במקום לצמוח?

רמות האסטרדיול הגבוהות בתחילת הטיפול נבעו מהאסטרופם שנטלת קודם לכן.

12/09/2023 | 11:51 | מאת: נועה

. המון תודה ד"ר. הלוואי והאחות פוריות הייתה מסבירה לי את זה. זה היה מרגיע אותי מיד היא לא ידעה להסביר רק אמרה לי להעלות במינון של הגונאל. אז ממש תודה

מנהל פורום טיפולי פוריות