גירוי שחלתי קל - תודה מראש

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

30/08/2023 | 06:22 | מאת: מטופלת מודאגת

אני לוקחת פרגובריס לפני שאיבה ראשונה. אף פעם לא עשיתי את זה קודם. ערכי הבדיקות משלישי הן estradiol 13577 Progesterone 4.6 LH 1.6 הרופאה ביקשה שאקח אתמול עוד זריקת פרגובריס והיום 2 דקפפטיל ובשישי שאיבה. היא אמרה שהיא מקווה שאני לא יותר מידי רע ומאז אני בפניקה. היא אמרה שזה יכול להיות מחווה בכאבי בטן ונפיחות שאני כבר סובלת מהם. אני גם סובלת כמה ימים מחרדות נוראיות. היום אני מזריקה בלילה 2 דקפפטיל למה לצפות ? מה התסמינים הנוספים ?

30/08/2023 | 06:30 | מאת: מטופלת מדואגת

שכחתי להוסיף שיש לי קצת נפיחות בבטן, התכווצויות בבטן התחתונה וכאבי גב תחתון אבל לא משהו דרסטי.

מדובר בסימפטומים של היפרסטימולציה קלה.

02/09/2023 | 22:20 | מאת: מטופלת מדואגת

עברתי את השאיבה בשישי. יש לי פחות כאבי בטן תחתונה אבל נשארו כאבים מציקים בבטן התחתונה בצד ימין. מאחרי השאיבה אני סובלת מבחילות, צרבות ושלשולים תכופים. יש קשר בין הפעולה שנעשתה בגירוי שחלתי וכאבי הבטן? חשוב לי לציין שנשאבו יותר מעשרים ביציות. מה אני יכולה לעשות כדי להקל על המצב ? מתי זה אמור להסתדר ? יש סכנה לסיבוכים ? בתודה רבה מטופלת פחות מודאגת כי רמת ההורמונים פחתה.

מנהל פורום טיפולי פוריות