שאלה חשובה מאוד

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

07/08/2023 | 12:38 | מאת: שם בדוי

שלום רב יש לי שאלה מאוד מביכה אך אין ברירה אלא לדעת. קיימתי יחסי מין עם שני גברים במקביל. עם אחד מהם בתחילת חודש ( תאריך 7,9 לחודש) ועם אחד ב17 לחודש. לאחר 6 ימים ב23 לחודש גיליתי שאני בהריון בסטיק שתן ויום למחרת עשיתי אולטרסאונד ובטא שהיתה 390. באולטרסאונד ראו רירית מעובה של 22 ממ ובספק עיגול קטן. האם ניתן לדעת ממי נכנסתי להריון? הגיוני לגלות הריון אחרי 6 ימים? האם זה נחשב 6 ימים או 7?

07/08/2023 | 12:39 | מאת: שם בדוי

כלומר ההריון הוא מהבחור הראשון או השני?

סביר להניח שההריון הוא מהיחסים בתחילת החודש.

07/08/2023 | 13:42 | מאת: שם בדוי

האם ניתן לומר זאת בוודאות? מבחינת ציר הזמן ומבחינת ערכי בטא וממצא האולטרסאונד?

03/11/2023 | 10:24 | מאת: ריבה

גואל נפש תתביישי לך זה אסור זה עונש מוות

06/11/2023 | 13:40 | מאת: בשעה טובה והמון מזל והצלחה!

מה זה עניינך בכלל?! מותר לה לשאול מה שהיא רוצה ולעשות מה שהיא רוצה וזה לא עניינך בכלל. האיחולים שלך יבואו על ראשך, בושה שקיימים טיפוסים כמוך. תודה לד"ר שעושה עבודת קודש! להסיר את התגובה המבישה שלך, בער.

מנהל פורום טיפולי פוריות