5 חודשים בלי מחזור.......

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

31/07/2023 | 06:24 | מאת: יעל

שלום וברכה אני 5 חודשים לאחר לידה לא הנקתי בכלל ועדיין לא קבלתי מחזור מהלידה. בשבועיים האחרונים יש לי כל הזמן כתמים של דם טרי אבל רק כתמים... אציין שאני בעלת pco פוליציסטית ועשיתי בדיקות דם והתוצאות הם: TSH 0.73 mIU/L Estradiol 178 pmol/L Progesterone 0.4 nmol/L FSH 4.96 mIU/mL LH 6.61 mIU/mL Prolactin 124.43 mIU/L בדיקת בטא שלילית כמובן אשמח לדעת מה זה אומר ומה זה אומר הכתמים האלו? אני רוצה לדעת מה לעשות והתור לרופא נשים רק בעוד חודשיים וחצי!!! אשמח למענה

הפרופיל ההורמונלי מתאים לשחלות פוליציסטיות, והבדיקות מראות שלא היה ביוץ, קרוב לוודאי מאז הלידה. זאת גם הסיבה שלא קיבלת מחזור.

מנהל פורום טיפולי פוריות