טריגר היום בערב (אסטרוגן גבוה)

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

25/07/2023 | 13:59 | מאת: מלי

שלום מחרתיים עתידה לעבור שאיבה לשימור (לא מתוכננת החזרה החודש) צטרוטייד אחרון היה היום ב-10:00 הנחו לקחת אוביטרל היום ב-20:00 אסטרדיול היום 13150 1. האם לא מסוכן לקחת אוביטרל בערכי אסטרוגן כאלו? או שגם אם יהיה גירוי ייתר הוא לא יהיה מסכן חיים היות ואין החזרה? 2. האם לטעמך (וברור לי שזה לא מחליף ייעוץ רפואי אישי והאחריות לא עליך) היית ממליץ על 2 דקפפטיל + חצי מזרק אוביטרל? או שברגע שיש אוביטרל בכמות כלשהי הכמות לא משנה בהקשר גירוי ייתר? 3. האם הזרקת דקפפטיל 10 שעות אחרי צטרוטייד זה בסדר? או שעליי לבקש לדחות את הטריגר והשאיבה? מיליוני תודות על הזמן הרב וההשקעה שלך, הפורום מרתק, מלמד, מעשיר, תומך ומרגיע מאד בדרך המפרכת הזאת.

אין סיבה לדחות את הזרקת הטריגר בגלל הצטרוטייד שהוזרק מספר שעות קודם לכן. בכל אופן, הסיכון לגירוי יתר אינו גבוה.

מנהל פורום טיפולי פוריות