טריגר.......

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

24/07/2023 | 18:47 | מאת: תמר

היי אם אני מזריקה ב11 בבוקר פרגובריס והיום בלילה ב11 צריכה להזריק טריגר. האם כדאי לתת בוסט נוסף של פרגו כמה שעות לפני הטריגר או שאין צורך? שאלה נוספת. רופא קודם נתן לי 2 אוביטרל. רופא נוכחי נותן אוביטרל ו2 דקפפטיל. קראתי שדקפפטיל לבד הןרס את הרירית. האם בשילוב עם אוביטרל לא הורס? כדאי לקחת אוביטרל בלי דקפפטיל?

עלייך להישמע להנחיותיו של הרופא המטפל. אין צורך בשום "בוסט".

28/07/2023 | 16:55 | מאת: תמר

בסוף יצא רק ז2יק אחד.משהו שאף פעם לא קרה לי. האם זה שקור לטריגר שקיבלתי במקום 2 אוביטרל כמו בעבר? האם לזה שהזרקת הפרגןבריס היתה הרבה שעות לפני הטריגר? או למעבדה?

מנהל פורום טיפולי פוריות