פרוברה בין החזרה לבטא

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

10/07/2023 | 14:12 | מאת: תמר

היי האם זה מסוכן לקחת פרוברה בין החזרה לוסת? מסכן את ההשתרשות?

לא ברור מדוע קיבלת פרוברה אחרי ההחזרה. התכשירים המכילים פרוגסטרון, שמקובל לתתם כתמיכה אחרי ההחזרה הם דופסטון, אנדומטרין, אוטרוגסטן וקרינון.

28/07/2023 | 15:56 | מאת: מלי

האם אחרי שאיבה עם דקפפטיל להקפאת עוברים (שימור ללא החזרה) פרוברה מקובלת בארץ? או שגם כאן מעדיפים תכשירים אחרים? אשמח לדעת איזו אנטיביוטיקה מניעתית מומלצת בארץ לאחר שאיבה (לי רשמו בחו"ל levo). תודה רבה רבה.

מה הסיבה שלקחת פרוברה בפרק זמן זה?

מנהל פורום טיפולי פוריות