כאבים לאחר הידרוסונוגרפיה

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

06/07/2023 | 16:15 | מאת: נוגה

שלום ד"ר,אתמול עשיתי בדיקת הידרוסונוגרפיה,בזמן הבדיקה הרגשתי לחץ חזק בבטן התחתונה,נטלתי לפי הוראת רופא 1 גרם אזניל לאחר הבדיקה כי לפני 10 שנים היה לי pid,שעתיים אחרי התחלתי לשלשל,כבר עברה יממה ושלשלתי 4,5 פעמים וישלי כאבי בטן תחתונה,ללא חום כרגע,מה הסיכוי שישלי שוב pid וממה השלשולים מהאנטיביוטיקה ?

השלשולים לא מהווים סימפטום של PID. סביר יותר להניח שהם קשורים לאנטיביוטיקה שקיבלת. מה שהיה צפוי במקרה של דלקת באגן זה עלית חום כאבים חמורים בבטן התחתונה.

מנהל פורום טיפולי פוריות