שאיבה שבוטלה והשפעותיה

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

04/07/2023 | 15:08 | מאת: תמי

שלו רב בשבוע שעבר בוטלה לי השאיבה. היו 3 זקיקים בגדלים 20,16,16. היום בus ראו מבנים צלולים בגדלים יותר גדולים. רירית תלת ויפה. הטכנאית לא ידעה לומר אם הם בייצו כי נראו לה שלמים. האם יתכן שהם לא בייצו? בדכ כשאני לוקחת תמיכה אז הרירית כבר לא תלת ... אז מניחה שהם לא מפרישים פרוגסטרון..... אם לא בייצו האם אקבל מחזור בקרוב? האם סיכון גבוה לציסטות שיפריעו לסבב הבא? האם יש דרך להעלים אותם? אני מאוד רוצה להתחיל סבב בקרוב. ועוד שאלה, הרירית ירדה מ7.4 ל5. איך יתכן שבלי וסת היא ירדה? לאן נעלמה?

מה היתה הסיבה לביטול השאיבה?

07/07/2023 | 13:51 | מאת: תמי

הפחתתה מינון בטעות על ידי בשל תקלה במזרק. זה גרם לעליה מתונה בe2 במקום העליה הצפויה כמו causting.

מנהל פורום טיפולי פוריות