מה הסיכוי לחוץ רחמי נוסף

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

07/06/2023 | 16:11 | מאת: ליבי

בת 41 ללא ילדים לפני שנה לאחר טיפולים כושלים, ביחסי מין טבעיים התגלה היריון חוץ רחמי והוצאת חצוצרה שמאל (דימום מסיבי ופרוגסטרון נמוך) לפני חודשיים, החזרה כפולה שנכשלה וחודש אחכ תזמון יחסי מין. המחזור איחר בחמישה ימים ועשיתי בדיקת בטא. יש לציין שיש לי כאבים חדים בצד ימין ומצד שמאל ואתמול היה דימום חום התוצאות של הבדיקות הם: אסטרוגן 1430, בטא 1464, פרוגסטרון 98.6, lh 1.6. אני ממש בחרדות כי הבנתי שהסיכוי גדל למרות הוצאת החצוצרה מה עושים מעתה והילך??

ממליץ לבצע מעקב אחרי ערכי הבטא ולפנות לביצוע בדיקת אולטראסאונד בעוד שבוע.

מנהל פורום טיפולי פוריות