רירית דקה- היסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

06/06/2023 | 15:14 | מאת: פרוג18

שלום בת 37, עם ילדים. מנסה להרות כחצי שנה, יש לי מחזור כל 28-29 קבוע דימום יומיים וחצי חזק והשאר די חלש התחלתי מעקב זקיקים חודש אחד. הרופא אמר שהביוץ תקין, שחלות תקינות, רחם נראה תקין, קו אמצע אבל הרירית היתה 6.7 יומיים לפני הביוץ ולדעתו זה מעט נמוך. שלח להיסטרוסקופיה אבחנתית. האם זה הבדיקה הדרושה עכשיו? לא כדאי לחכות עוד חודש ולראות אם הרירית הדקה הייתה מצב נקודתי? וגם לא אמר לי מתי לבצע ,רק לא בזמן דימום. האם לא כדאי לחכות לווסת הבאה כדי לבצע? (במידה וכן יווצר הריון)

יש לבצע את הבדיקה במהלך השבוע לאחר סיום הווסת ולפני הביוץ. אם את חוששת אפשר גם להמתין חודש, ולבדוק באולטראסאונד האם גם החודש רירית הרחם תהיה דקה.

09/06/2023 | 12:17 | מאת: פרוג 18

האם הבדיקה יכולה לפגוע ברירית ולדקק אותה יותר?

מנהל פורום טיפולי פוריות