פיזור סיכונים אופטימלי בהחזרה

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

05/06/2023 | 19:44 | מאת: דנה

שלום ד"ר, אתמול בוצעה שאיבה ממנה יש 6 הפריות. ביום תיזמון הביוץ הפרוגסטרון שלי היה 5, שלהבנתי פחות מומלץ לבצע החזרה טריה במקרה כזה, בגלל סיכוי השתרשות נמוך יותר. אבל מצד שני אני בת 43.3 ובשלוש השאיבות שעשיתי לא הגעתי לבלסטוציסטים ראויים להקפאה ולא נקלטו שני העוברים יום 3 הטריים שהוחזרו בכל פעם (ותמיד הוחזר אחד בדירוג 8a). נקראתי להחזרה ביום רביעי (יום 3), והשאלה שלי אם לא כדאי להחזיר דוקא נגיד עובר אחד בדירוג נמוך יותר, ולחלק את הנותרים להקפאה בין יום 3 ל5. ואם כן באיזה אופן כדאי לחלק? תודה

06/06/2023 | 14:00 | מאת: דנה

אני אוסיף שאלה ברשותך. נאמר לי שבעל מקרה הסיכויים קלושים. האם נסיונות נוספים מיותרים וסתם אבזבז את זמני? יש לי 7 ביציות מוקפאות מגיל 37 שאני שומרת כמוצא אחרון. כרגע מייצרת בין חמש לעשר ביציות בסבב, שלושה סבבים בהם לא נקלטתי.

בכל רגע נתון מומלץ להחזיר את העוברים הטובים ביותר שיש.

מנהל פורום טיפולי פוריות