טריגר................

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

04/06/2023 | 11:04 | מאת: חיה

היי בת 42.11. בשבוע שעבר שאבו לי 3 ביציות. 2 זקיקים היו בגדלים 20 ואחד בגודל 14. למרבה ההפתעה ביצית אחת היתה gv אחת m1 ואחת m2. לטריגר לקחתי 2 אוביטרל. יתכן שאם הייתי לוקחת גם דקקפפטיל 2 היו בשלות? מאוד מוזר לי שמזקיקים גדולים יצאה ביצית לא בשלה. זה לא קרה לי אף פעם.

04/06/2023 | 18:56 | מאת: חיה

אציין רק כי בשאיבות קודמות לקחתי רק 2 אוביטרל בלי דקפפטיל והיו ביציות בשלות.

סביר לההיח שהבשלות של הביציות לא נקבעה ע"י הטריגר שקיבלת.

04/06/2023 | 19:52 | מאת: חיה

אז מה יכול להשפיע? אותו פרוטוקול כמו הקודמים. זקיקים גדולים.e2 יפה. הפעם רק הוספתי הורמון גדחלה. יתכן שזה השפיע לרעה? משהו אחר? ממש יצאתי מאוכזבת

איני יכול לקבוע בוודאות רק על סמך הנתונים שהבאת. יתרה מזאת, לעיתים באותו פרוטוקול, אצל אותה המטופלת, התוצאות משתנות ממחזור טיפול אחד למשנהו.

מנהל פורום טיפולי פוריות