גונאל מינונים וחוסר תגובה

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

29/05/2023 | 08:22 | מאת: נטלי

היי ד"ר אחרי לטרזול שלא השפיע ללא זקיק. התחלתי גונאל 6 ימים במינון 50 . יש לי שחלות פוליציסטיות עם ריבוי זקיקים. באולטרסרונד לא נצפה שום שינוי אחרי 6 ימי זריקות בבדיקות - זקיקים רבים קטנים רירית 3.7 אסטרודיול 280 פרוגסטרון 2 Lh 19 הרופא ביקש שאזריק עוד 4 ימים את אותו המינון ולעשות מעקב נוסף . האם זאת החלטה נכונה? או שהיה נכון כן להגדיל מעט מינון? אם אחרי 6 ימים אין תגובה אז פתאום יכולה להיות? אשמח לשמוע חוות דעת נוספת

זאת בהחלט הגישה הנכונה, ומטרתה להשיג זקיק מוביל אחד או שניים. בבמשך יתכן שכן יעלו, לאט ובהדרגתיות, במינון של גונל. Low and slow

מנהל פורום טיפולי פוריות