פרוטוקול 10 ימים גלולות

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

20/05/2023 | 22:12 | מאת: שני

שלום רב התחלתי בפרוטוקול של 10 גלולות מסוג וויז,לאחר נטילת גלולות משך 10 יום הייתי אמורה לקבל דימום ואז להתחיל להזריק דקפפטיל וגונל בפועל לא קיבלתי דימום/מחזור.בדיקות גם נתנו ערכים של ווסת. האם ניתן להתחיל בהזרקות או שמא רירית מעובה (כי לא היה דימום) יכולה להפריע לקליטת העובר?

אם הבדיקות נתנו ערכים כמו של תחילת מחזור אפשר יהיה להתחיל בטיפול.

21/05/2023 | 21:08 | מאת: שני

ובגלל שלא היה דימום בפועל אין חשש לרירית מעובה מדי שפחות טובה לקליטה של עובר.? לא עדיף לקחת שוב 10 ימים גלולות ולחכות לדימום? או לפחות לבדוק us קודם?

מנהל פורום טיפולי פוריות