מתי היה הביוץ? לפי חום שחר + בדיקות ביוץ - והאם הוא היה חלש

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

18/05/2023 | 11:48 | מאת: sh8

שלום רב, ביצעתי מעקב אחר הביוץ בערכות הבדיקה הביתיות + מדידת חום השחר, לכאורה היה ביוץ אבל אני לא מצליחה להבין מתי, (המחזור הקודם היה באורך 30 יום כאשר לפניו לקחתי פרימולוטנור והרבה פעמים יש לי מחזור באורך 27 יום) וכן - מדידת חום השחר הממוצעת בשלב הפוליקולרי- 36.4 להלן התוצאות: היום ה-12: חום 36.4, בדיקת ביוץ ב-10 בלילה לא היה פס חזק (או שהיה פס חלש או שלא היה פס בכלל) היום ה-13: חום 36.2 בדיקת ביוץ 7 בערב פס חלש היום ה - 14: חום 36.3 בדיקת ביוץ 4 אחה"צ פס חלש היום ה - 15: חום 36.4 בדיקת ביוץ 2 בצהריים פס חלש היום ה - 16 חום 36.6 בדיקת ביוץ 8 בערב פס חלש היום ה - 17 חום 36.8 היום ה-18 חום 36.8 ובהמשך חום ממוצע של 36.8 - 36.9 נראה לי שבכל מקרה היה ביוץ, רק שאני לא יודעת מתי, והאם זה שיצאו רק פסם חלשים והחום עלה מאוד בהדרגה מעיד על כך שהביוץ חלש?? האם זה בעיה שחום השחר עלה בהדרגה, או שזה מצב תקין?? תודה רבה!!

18/05/2023 | 12:09 | מאת: sh8

שכחתי לציין - ביום ה- 13 בערב היו לי כאבי בטן שדומים לכאבי מחזור בעוצמה חלשה במשך איזה שעתיים ביום ה - 14 בערב היו לי כאבים דומים בעוצמה בינונית במשך 4 שעות לפחות וביום ה-15 בבוקר היו כאבים דומים בעוצמה חלשה במשך בערך שעה יותר לא היו כאבים כאלו תודה רבה!

ככל הנראה הביוץ התרחש בין יום 14 ליום 15.

21/05/2023 | 09:53 | מאת: sh8

אז מה יכולה להיות הסיבה לכך שהבדיקה הביתית יצאה שלילית? כלומר פס חלש, כמו"כ - האם זה תקין שחום השחר עולה כל כך בהדרגה?

מנהל פורום טיפולי פוריות