החזרת עובר יום 5 לעומת יום 3

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

16/05/2023 | 13:51 | מאת: אביטל

היום ה- 16/5 הוחזר לי עובר יום 5 (הייתי בטוחה שכל המוקפאים שלי הם יום 3...). אשמח אם תוכל להסביר לי בקצרה את ההבדל בין החזרת עובר יום 3 לעובר יום 5 מבחינת סיכויי ההצלחה ומבחינת שאר הפרמטרים כגון: טיב העובר (מה טוב יותר יום 3 או יום 5)? יש לציין שכשהייתה הפרייה לביציות במעבדה נאמר לי שכל העוברים שלי היו באיכות מצויינת... תודה רבה!

עובר של יום 5 (בלסטוציסט) הוא עובר מתקדם יותר, בעל סיכויים גבוהים יותר להשתרש.

מנהל פורום טיפולי פוריות