מחזור או לא ? מה עושים?

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

14/05/2023 | 16:06 | מאת: אילנה

שבוע שעבר הייתי שבועיים וחצי אחרי היסטרו. הייתי עם פרוגילוטון. ביום האחרון שלקחתי כדור חום היו דימומים ממש בקטנה והפרשות צהובות . לסירוגין ולעיתים שניהם יחד. לא ידעתי אם זה המחזור או זיהום. פניתי לרופא שנתן לי נרות פולידין ובבדיקות דם יצא סמן אחד לזיהום כלומר יצא קצת נמוך מנורמה. מאחר שחששתי שהשאיבה או החזרה תצא בשבועות התחלתי פרימולוט לכמה ימים ומאז כבר אין דימום. עכשיו עולה לי חשש: 1. האם הדימום היה מחזור או זיהום? 2. אם הדימום היה תחילת מחזור ולקחתי פרימולוט אז מה יקרה כשאפסיק? אקבל מחזור ועדיין יהיו כבר זקיקים שיתפתחו? האם לא אוכל להתחיל כך סבב? 3. האם יתכן לקבל מחזור ביום שבלילה לפניו לקחתי כדור חום של פרוגילוטון? תודה רבה

אין לי דרך לקבוע רק על סמך התאור האם מדובר בזיהום או בתחילתו של דמם ווסתי.

מנהל פורום טיפולי פוריות