סבב IVF ראשון - בדיקה ביתית

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

09/05/2023 | 10:56 | מאת: ziv

ב27/04 החזירו לי 2 עוברים טריים מביציות שנשאבו ב25/04 (נשאבו רק 2 ואין לי קפואים). אני על תמיכה של אנדומטרין, אסטרופם ודופסטון. היה קצת אחרי ההחזרה כאב חזק בצד שמאל ובכללי מרגישה התכווצויות שבאות והולכות, כאבי ראש, כאבי גב תחתון (שבשגרה אין לי) וחולשה כללית (כל דבר שאני עושה מעייף אותי מאוד). בשבת ראיתי כתם ורוד עדין מאוד שנצפה רק בניגוב פעם אחת (ולא התפתח). היה יום אחד שהייתי בו עצבנית מאוד. עדיין לא התקבלה וסת וברוך השם אין דימומים מעבר למה שראיתי בניגוב. את הביטא אני אמורה לעשות ב11 אז עשיתי הבוקר בדיקת הריון ביתית בשביל להגיע מוכנה יותר רגשית לתוצאות הביטא והיא יצאה שלילית לצערי :( כמובן שממשיכה עם התמיכה אבל כבר מבינה שהסבב הזה אבוד לצערי הרב :( וכנראה נצטרך להתחיל מהתחלה כי אין קפואים. תופעות הלוואי מקשות עלי ואני נאלצת לקחת ימי מחלה. האם זה ככה תמיד?

לא ניתן לקבוע רק על סמך בדיקת הריון ביתית שהטיפול לא צלח. ראשית, הבדיקה פחות רגישה מבדיקת בטא בדם. בנוסף - הבדיקה בוצעה מוקדם מדי.

מנהל פורום טיפולי פוריות