היסטרו אבחנתית.......

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

04/05/2023 | 20:08 | מאת: אני מהשאלה הקודמת

שיתפתי שעשיתי היסטרו אבחנתית ו12ימים אחכ עוד יש דימומים. ההיסטרו היתה בראשון שעבר. עכשיו כבר יום חמישי שזה 17 ימים אחרי, ועדיין יש הפרשות צהובות. הבוקר זה היה נראה פשוט דלקת. לאור המלצתך פניתי לרופא בקהילה שלא בדק ולא כלום והחליט שזה בסדר ושאחכה למחזור ואדע. לא הספקתי לומר לו שבמחזור הקרוב אני מתחילה סבב ולא יכולה לקחת סיכון ולראות מה יהיה, נכנסה אחות בלי לדפוק על הדלת ובלי לומר מילה ודיברה עם הרופא מלא זמן על פציינטית אחרת. שאלתי אם זה נראה לה בסדר היא אמרה שזה דחוף. אך לא הבנתי מי החליט לה מה יותר דחוף? כשראיתי שזה מתמשך והיא לא סופרת אותי יצאתי מהפגישה. רציתי לשאול: 1. האם זה תקין? נראה לך דלקת? או אולי הפרשות מהגופיף הצהוב? 2. האם כדאי לפנות לרופא אחר? נמאס לי גם ככה מהחיים עם כל הטיפולים האלו...

04/05/2023 | 20:47 | מאת: אנוכי

יום 12 מההיסטרו יום 22 מתחילת הוסת. יתכן שזה הגופיף הצהוב עדיין?

אם את לא רגועה מומלץ לגשת ולהיבדק ע"י רופא אחר.

מנהל פורום טיפולי פוריות