דחיית סבב בעקבות הורמונים גבוהים

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

01/05/2023 | 14:10 | מאת: קארין

ביום השני לווסת(היה לי דימום) ב 27.04 עשיתי בדיקה קיבלתי e2 5283 Fsh 7.3 Lh 32 ווסת יחסית קצרה עם מעט דימום ב30.04 עשיתי שוב בדיקה ויצא E2 1099 Fsh 1.3 Lh 8.2 פרוגסטרון 22 (עשיתי על הדרך פרופיל הורמונלי גם) לפני שנה בתחילת סבבים קודמים e2 היה 200 ופעם 108 אשמח להבין מדוע הפעם יש עליה ככ גבוה? וזה עוד לפני הזריקןת של ivf תודה!! ומה לעשות כדי למנוע את הערכים הגבוהים.

קרוב לוודאי שהדימום שהיה לא היה דמם ווסתי אלא מדובר בדימום סביב הביוץ.

01/05/2023 | 15:50 | מאת: קארין

קראתי באינטרנט שהורמונים הגבוהים אולי קשורים לציסטה יש סיכוי כזה? או שזה לא שייך תודה על המענה המהיר

אם יש חשד לציסטה ניתן לשלול זאת ע"י בדיקת אולטראסאונד.

מנהל פורום טיפולי פוריות