רירית דקה ולא סדירה אחרי גרידה

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

27/04/2023 | 22:49 | מאת: שיר

שלום, לפני שלושה שבועות עברתי לידה שקטה בשבוע 22+4 ולאחריה גרידת בום. אתמול עשיתי אולטרסאונד. הרופא אמר שהיה ביוץ לפני כמה ימים, שהרירית 5 מ"מ ולא סדירה. הוא גם ציין שיש ממצא ברחם 11*10 לא ברור אם שארית או קריש (ללא זרימות). שאלתי היא האם זה תקין שלאחר גרידה ולפני הוסת הראשונה רירית הרחם תהיה דקה ולא סדירה כמה ימים אחרי ביוץ? או שבהכרח נגרם לי נזק כמו הידבקויות? האם לחכות לאחרי הוסת הראשונה או לגשת להיסטרוסקופיה כבר עכשיו? מודאגת ולחוצה מאוד

מומלץ לחכות ולחזור על בדיקת האולטראסאונד אחרי הווסת הראשונה.

28/04/2023 | 09:54 | מאת: שיר

כלומר זה עוד יכול להשתנות והרירית תחזור להיות תקינה?

מנהל פורום טיפולי פוריות