כאבים פנימיים אחרי טיפולי פוריות

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

17/04/2023 | 22:44 | מאת: עינת

היי בשבועיים האחרונים הזרקתי גונאל , אורלוגטרן וביום חמישי שהנתונים היו טובים הזרקתי אוביטרל. קיימנו יחסים חמישי שישי שבת. חשוב לציין שהכל תקין אצלנו. וככה נקלטנו להיריון הראשון. אתמול במהלך היום ובלילה היו לי כאבים חדים במותן בצד שמאל. שעברו בבוקר ואותם החליפו לאורך כל היום כאבים פנימיים, לא כאבי מחזור אבל כמו כאבים רחוקים. האם זה יכול להעיד על השרשה? על מחזור? או שמא מדובר על השלכות של הזריקות? תודה רבה מראש

לא ניתן לקבוע את הסיבה לכאבים שחשת רק על סמך התאור. בין היתר הם יכולים לנבוע מגירוי של השחלות, וכתוצאה מכך ביוץ מוגבר.

מנהל פורום טיפולי פוריות