כאבים יומיים לאחר החזרה

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

15/04/2023 | 13:50 | מאת: דנה

ביום חמישי הוחזרו לי שני עוברים יום 3 לא לקחתי תמיכה בין השאיבה לפני ההחזרה בטעות רק ביום לאחר החזרה התחלתי קרינון. נכון לעכשיו יומיים אחרי יש,לי תחושת כובד קשה בבטן התחתון ממש,גודש. מעין כאבים בבטן התחתונה ונפיחות. יתכן וזה סימן להשתרשות?

בהחלט יתכן. שיהיה בהצלחה!

20/04/2023 | 18:32 | מאת: דנה

זו שאלה שלי לפני חודשיים. מישהו העתיק ויומיים אחרי החזרה זה מוקדם מדי והתשובה היתה שלילית. לא מובן למה ההעתקה או ההקפצה של שאלה שלי שכבר הופיעה בעבר

🤔

20/04/2023 | 18:48 | מאת: .

מילה במילה שלי למה פוסטים מוקפצים בשמי? ורק לידיעה זה יכול להיות מהתמיכה כאבי הבטן. זה לא סימן השתרשות יומיים לאחר החזרה

20/04/2023 | 18:50 | מאת: .

אבקש לבדוק למה פוסט שלי עולה אחרי חודשיים לפחות. לא ברור

מנהל פורום טיפולי פוריות