החזרת עובר מוקפא יום 5

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

09/04/2023 | 17:27 | מאת: NOT_FOUND

שלום, אני לקראת סבב החזרה ראשון של עובר מוקפא יום 5 ורציתי לשאול האם יש דרך לדחות את מועד ההחזרה/את הביוץ או להקדים אותו? קיבלתי מחזור ב3.4 ואני אמורה לטוס ב20.4 למשך 6 ימים וזה נראה שזה הולך לפול על התאריכים האלה. האם יש דרך להשפיע על מועד ההחזרה? (הרופא המטפל לא זמין עד סוף השבוע).תודה.

ניתן להשפיע על מועד ההחזרה ע"י מתן טיפול הורמונלי להכנת רירית הרחם.

09/04/2023 | 18:35 | מאת: NOT_FOUND

תודה על התשובה! האם הטיפול ההורמנלי צריך להתחיל בימים הראשונים של הוסת או שמספיק להתחיל לקראת הביוץ?

מתחילים את הטיפול מתחילת המחזור

מנהל פורום טיפולי פוריות