תזמון ביוץ והחזרת מוקפאים

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

09/04/2023 | 14:05 | מאת: דורית

שלום רב אני לפני החזרת מוקפאים יום 5 על בסיס טבעי ותזמון עם אוביטריל...בת 41.5..פעם ראשונה שעושה החזרה על בסיס טבעי. היום זה היום ה 15 למחזור.אסטרדיול 1190 פרוגרסטרון 4.3 LH 59. רירית 9 וזקיק אחד 18 והשני 15.. קיבלתי הוראה להזריק מחר (יום שני ) אוביטריל ומיום שלישי להתחיל נרות אוטרגיסטן וכדורי דופסון וביום שני לבצע החזרה. השאלה שלי היא האם האוביטריל נחוץ כי נראה שאני אוטוטו מבייצת? והאם קבלת תמיכה של נרות וכדורים נהוגה לפני החזרה? תודה

מתן האוביטרל נועד לתזמן במדויק את מועד הביוץ. הוספת התכשירים, המכילים פרוגסטרון, תומכת בקליטה והשרשת העוברים.

מנהל פורום טיפולי פוריות