אשמח לעזרה -בתודה מראש

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

04/04/2023 | 16:54 | מאת: שואלת

ב"ה אחרי 9 סבבי IVF זכינו לתוצאות טובות בע"ה. אשמח להבין באיזה שבוע אני ובאיזה יום בשבוע מתחיל שבוע חדש כי זה הריון ראשון והכל חדש לי. אמרו לי לקחת תרופות עד שבוע זה וזה ואני לא יודעת בדיוק מתי זה יותר. ווסת אחרונה התחילה ב1/2 שאיבה 17/2 החזרה 19/2 ביום השחרור מבית החולים היה כתוב שלפי האולטרסאונד, בתאריך 27/3 העובר היה 6+3 לפי האולטרסאונד. הבנתי שאמורים ללכת לפי האולטרסאונד. מתי מתחלף לי שבוע? איזה שבוע אני עכשיו ב4/4? השאלה עד איזה תאריך לקחת כל אחד: אסטרופם עד שבוע 8 (אמרו סוף שבוע 8)- איזה תאריך זה יוצא? פרונטוגסט עד שבוע 10 (אמרו סוף שבוע 10) דופסטון וקלקסן עד שבוע 12. תודה רבה וחג שמח!

את עכשיו בשבוע 7+ להריון. לגבי המשך נטילת התמיכה עלייך להתיעץ עם הרופא המטפל.

מנהל פורום טיפולי פוריות