סיום הריון על ידי מתן ציטוטק

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

03/04/2023 | 15:05 | מאת: אביטל

בת 39 אחרי החזרת עובר. עד הבוקר הייתי שבוע 7+6. לצערי היה שק הריון ושק חלמון עם קוטב עוברי המתאים לשבוע 5+5 ללא דופק. היום קיבלתי 4 כדורי ציטוטק ושלוש שעות לאחר מכן החלו כאבי בטן, דימום וגם ראיתי מעין חתיכה ג'לטנית (קריש דם) די גדולה. שאלותיי הן: 1. האם ייתכן שהחתיכה שראיתי היא שק ההריון בשלמותו שיצא החוצה או שמא התיאור שלי יותר מתאים לקילוף הרירית? 2. כמה ימים ממתן הציטוטק קיים הדימום? האם ייתכן דימום רק של יום יומיים או שחייב להיות ארוך יותר? בכל אופן מוזמנת ל US חוזר בעוד שבוע לוודא את התרוקנות הרחם. 3. כמה זמן לאחר "הפלה" עם ציטוטק ניתן לחזור לעוד סבב של החזרת עוברים מוקפאים? אשמח למענה מהיר. תודה רבה

אי אפשר לקבוע האם כל השק נפלט החוצה על סמך התאור בלבד. רק בדיקת האולטראסאונד שנקבעה לך בעוד שבוע תוכל לומר זאת.

03/04/2023 | 17:49 | מאת: אביטל

ומה באשר לשתי השאלות הנוספות?

מנהל פורום טיפולי פוריות