כתמים ורודים וחומים ביום 10 לאחר ההחזרה

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

31/03/2023 | 19:51 | מאת: נאיה

מיום שני להחזרה ועד ליום ה 6 להחזרה היו לי כאבי גב תחנון והרגשה לא נעימה בבטן תחתונה ורגישות בחזה, לאחר מכן הכאבים התחלשו מאוד אך ביום ה 10 להחזרה שמתי לב לכתמים ורודים וחומים בניגוב, זה היה פעם אחת רק. מקבלת תמיכה אסטרופם 4 פעמים ביום' וקרינון פעם אחת ביום. בדיקה ביתית ביום 10 הייתה שלילית. מה יכול להיות הסיבה לכתמים, ועל מה זה יכול להעיד? אשמח לתשובה תודה.

יתכן שמדובר בדמם של השרשה. ממליץ לבצע בדיקת דם של בטא-hCG ופרוגסטרון.

מנהל פורום טיפולי פוריות