חישוב גיל הריון ivf ודופק עוברי - דחוף!!!

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

31/03/2023 | 16:00 | מאת: אביטל

בת 39 לאחר החזרת עובר טרי בן 3 ימים. ו. אחרונה ב 7/2. שאיבה ב 21/2 והחזרה ב 24/2. לפי רופאת הנשים אני בשבוע 3+7 אך היא חישבה לי לפי ו. אחרונה. קראתי בפורומים שונים שחלק מחשבים לפי ו. אחרונה וחלק לפי זמן השאיבה. אשמח אם תוכל לחשב לי כך שאדע בוודאות איזה שבוע אני. וגם אשמח לדעת עד איזה שבוע נותנים צ'אנס להופעת דופק עוברי. כשעשיתי בדיקת us ראשונה זה היה שבוע 6 עגול אך הטכנאית אמרה שמתאים לשבוע 4+5 ועוד לא היה ניתן לראות דופק. ראיתי שבנות כתבו בפורומים שאצל חלקן הופיע דופק סביב שבוע 9. האם זה ייתכן?

היות ומועד השאיבה היה ב-21/2 - התאריך המחושב של וסת אחרונה הוא שבועיים קודם לכן, קרי ב-7/2.

01/04/2023 | 19:39 | מאת: אביטל

אז לפי זה באיזה שבוע אני?

מנהל פורום טיפולי פוריות