אולטרסאונד רחם, פוריות

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

24/03/2023 | 08:12 | מאת: הדס

שלום, יש לי מס שאלות 1. עלי לעשות אולטרסאונד רחם בשל ממצא של פוליפ ושרירן. האם יש זמן ספציפי בחודש, שעלי לעשות את הבידקה, או שכל זמן יהיה בסדר? 2.הופניתי למרפאת פוריות האם עלי להסיר את הפוליפ לפני, או לחכות למרפאה? 3.אני בת 43, ללא ילדים עדיין, ומאוד רוצה. אם אני עושה טיפולי ivf, האם אפשרי לעשות הקפאה לעוברים שנוצרו בשביל הריון נוסף? עד איזה גיל המדינה מאפשרת. תודה רבה

את האולטראסאונד עושים במהלך השבוע לאחר סיום הווסת. בהתאם לממצאים של הבדיקה יוחלט האם אכן יש פוליפ והאם יהיה צורך להסירו. במידה ובטיפול IVF יתקבלו מספר עוברים באיכות טובה - ניתן יהיה להקפיא את העוברים העודפים (מעבר לאלה שיוחזרו לרחם).

מנהל פורום טיפולי פוריות