קושי בהחדרת האנדומטרין

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

28/02/2023 | 14:21 | מאת: אביטל

ביום שישי האחרון ה- 24/2 היתה לי החזרה. לאחר ההחזרה הרופא הורה לי לקחת 3 אנדומטרין ביום. שאלותיי הן: 1. האם מינון של 3 נרות אנדומטרין נחשב למינון מקובל? כי בנסיון ההחזרה הקודם השאירו אותי על 2 נרות... 2. ביומיים האחרונים ישנו מעט קושי בהחדרה של האנדומטרין. האם נחשב לתקין? האם ניתן לעשות משהו כדי להקל על ההחדרה?

מדובר במינון מקובל בהחלט. אם יש קןשי להחדיר את הנרות עם מוליך - אפשר להחדיר עם אצבע, מה שיהיה קרוב לוודאי קל יותר להחדרה.

מנהל פורום טיפולי פוריות