Fsh גבוה מאוד בגיל 36

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

22/02/2023 | 20:17 | מאת: ליה

שלום בבדיקות הפרופיל ההורמונלי יצא לי fsh 30 ואסטרידול 333 lh 10 פרוגסטרון גדול מ2 אני בת 36 ומעוניינת לבצע שימור פוריות. אני מבינה שהתוצאות לא תקינות.. רציתי לדעת אם יכולה להיות משמעות לזה שאני תחת גלולות מינס שהסתיימה החפיסה(יום א) חיכיתי עד לדימום(יום ד) ואז ביום החמישי לדימום(יום א) ביצעתי את הבדיקה ורק אחרי הבדיקת דם חזרתי לקחת את החפיסה החדשה.

על פי רוב עקב שימוש בגלולות הערכים של FSH יורדים, לא עולים. ממליץ להתיעץ עם הרופא המטפל.

22/02/2023 | 20:54 | מאת: ליה

תודה על המענה יכול להיות שביצעתי את הבדיקה לא ביום הנכון? אולי כבר הופיע ביוץ?

מנהל פורום טיפולי פוריות