דרוג ואכות עוברים בעת החזרה

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

19/01/2023 | 23:36 | מאת: ליטל

שלום ד״ר, שאיבת ביציות הייתה ביום שני בבוקר, החזרה ביום חמישי בצהריים. הוחזרו לי 2 עוברים כאשר במעמד ההחזרה נאמר לי שהם יפים. בדוח מעבדה אותו קיבלתי מאסותא כעבור כמה ימים ראיתי שרשום בטבלה על העוברים יום 3: עובר אחד 12+A עובר שני : דרוג COM… יש לי ברשותך 2 שאלות: 1) מה המשמעות של com מבחינת דרוג והאכות של עובר המוגדר כך? בחיים לא ראיתי דרוג כזה . חשבתי שיש רק דרוגים A-D. האם סיכוי ההשרשה של com גבוה יותר או להבדיל, נמוך יותר? אני מאוד מודאגת מסוג הדרוג בפרט כשנאמר לי ששניהם יפים 2) כנל לגבי +12A זה לא יותר מידי תאים ליום כזה או שזה דווקא טוב? מה המשמעות מבחינת איכות וסיכוי השרשה לעומת A8-10 למשל

מדובר בעוברים שהמשיכו להתחלק, ואחד מהם אף התחיל לעבור התארגנות (compaction). זאת משמעות הקיצור com. מדובר בעוברים באיכות טובה.

מנהל פורום טיפולי פוריות