דימום אחרי הידרוסונוגרפיה

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

18/01/2023 | 13:54 | מאת: אדר

עשיתי הידרוסונוגרפיה ביום שני והיה קצת דמם שעבר אחרי כמה שעות ובשלישי הכל היה כרגיל בלילה היה קיום יחסים ולא כאב ולא היה דם גם לא עד שהלכתי לישון ובבוקר התחיל דימום שהוא ממשיך עד עכשיו האם זה תקין זה מצריך ללכת להיבדק? מתי יסתיים?

על פניו נראה שהדימום אינו קשור לסונוגרפיה אלא לקיום היחסים. ממליץ להתיעץ עם הרופא המטפל.

19/01/2023 | 17:41 | מאת: אדר

היי הייתי אצלך היום אמרת לי שזה כן מהבדיקה ואמור לעבור עד ראשון תודה

לא סיפרת לי שהדימום פסק והתחדש אחרי קיום יחסים.

19/01/2023 | 19:38 | מאת: אדר

בשני עשיתי את הבדיקה ושלישי היה יחסיים ורביעי בבוקר התחיל דימום עד עכשיו אבל עכשיו הוא כבר נחלש מימה שהיה אז מה לעשות ? שהייתי באולטרסאונד זקיקים היום אמרה שלא רואה דם ברחם וכו

מנהל פורום טיפולי פוריות