הריון של תאומים מIVF

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

17/01/2023 | 13:48 | מאת: מיצי

שלום החזירו לי ב23 לחודש 2 עוברים D3. בסופו של דבר אחרי בדיקות בטא חוזרות ותקינות - התגלו באולטס שני שקי הריון ושני שקי חלמון. מתי הכי מוקדם לראות דופק? והאם בהריון כזה יש יותר סיכוי להפלה אחת וכדומה כמו כן, עד מתי נוטלים את התמיכות של אסטרופם ואנדומטרין? ומהי כמות פרוגסטרון ואסטרדיול תקינה לשלב זה (שבוע 6) תודה רבה

ניתן להעריך שאפשר יהיה לראות דופק עוברי בעוד שבוע (של אחד העוברים או של שניהם). את התמיכה מומלץ להמשיך עד שבוע 9-10.

18/01/2023 | 03:31 | מאת: מיצי

תודה! אשמח לשמוע עוד על הסיכוי והסיכון לאיבוד עובר אחד או שניים חלילה בעוברים שהם D3 וכמו כן, האם יש צורך להכפיל מינון של חומצה פולית ושל בונג'סטה. תודה

מנהל פורום טיפולי פוריות