פרוטוקול ארוך לאחר ביופסיה לאנדו

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

25/12/2022 | 10:57 | מאת: נגה

שלום ד״ר רשמתי לא מזמן שעברתי רופא ששינה את הפרוטוקול לדקפפטיל מהיום ה21 לווסת. לפני חודשיים הוצאת חצוצרה שמאלית עקב חוץ רחמי. במהלך הלפרוסקופיה נלקחה ביופסיה לשלול אנדו עקב מס׳ נגעים שהתגלו במהלך הניתוח. היום קיבלתי את התוצאות שנשלל אנדומטריוזיס! ברקע שאיבה לפני שנה בגיל 37 שבה הוחזרו 6 עוברים ושום עובר לא השתרש (בלסטו בדירוג bc(. יש לציין שהחוץ רחמי הוא היריון ספונטני לאחר מס׳ שנים ללא היריום כלל. עברתי לפני שנתיים צילום רחם ולפני שנה היסטרוסקופיה ושניהם יצאו תקינים. לבעלי מורפולוגיה 0 אחוז שהרופאים לא מייחסים לה חשיבות האם לאור מה שרשמתי, עדיין צריכה לעבור את הפרוטוקול הארוך?? הבנתי שגורם לdown regulation ומדכא את המערכת ל3 חודשים!!!

ההחלטה על פרוטוקול הטיפול אינה יכולה להתקבל דרך הפורום רק על סמך הנתונים שהבאת.

מנהל פורום טיפולי פוריות