דחיית ביוץ שמקדים טבילה

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

30/10/2022 | 07:33 | מאת: נעמה

שלום ד"ר, בהמשך לשאלה שמעתיקה להלן - אכן שומרים 7 נקיים. השאלה אם כדאי לקחת אסטרופם בתמונת פרופיל כזו, כשמצד שני בחןדשים הקודמים אחרי ההפלה הביוץ היה בזמן סביב יום 14. ואם כן, באיזה מינון ואם יש משהו אחר שאפשר לעשות כדי למנוע הישנות של ביוץ מוקדם. תודה רבה! בת 40, יש ילדים, מחזור רביעי אחרי הפלה נדחית. בשלוש המחזורים הראשונים היה ביוץ תקין סביב יום 14. הפעם עשיתי פרופיל הורמונלי ביום 5 והאסטרדיול בו היה 1260pmol והיה ביוץ ביום 8. האם כדאי בפעם הבאה לקחת אסטרופם לדחיית הביוץ, ןאם כן ממתי עד מתי או שיש דרך אחרת למנוע את זה? הפרופיל ביום 5 אסטרדיול 1260pmol, ה lh 4.9 ה fsh 2.9 הפרוגסטרון קטן מ 2, פרולקטין 313, טסטוסטרן 0.29nmol, וה dhea 2.14umol. תודה רבה!

איני יכול ליעץ לך רק על סמך הנתונים הללו. ממליץ להתיעץ עם הרופא המטפל.

מנהל פורום טיפולי פוריות