pgd ...............................................

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

24/07/2022 | 17:22 | מאת: י

אני שבוע אחרי שאיבה בגלל pgd שאבו 25 ביום השני התקשרו שיש15 הפריות וראיתי באתר שהקפאו רק 6 אני רוצה לדעת אם יכול להיות שה6 הזה זה לפני בדיקה או אחרי אף אחד לא יצר איתי קשר רק ביום השני שיש 15 הפריות ואני בלחץ שאולי לא נשאר כלום השמח לתשובה סליחה על הבילבול

מקפיאים רק עוברים באיכות טובה, שיכולים לשרוד את ההקפאה וההפשרה. לגבי תקינות העוברים אחרי בדיקת PGD את אמורה לקבל מידע מהמעבדה .

25/07/2022 | 00:18 | מאת: י

השאלה שלי האם קודם מקפאים ורק אחר כך דוגמים תודה על המענה המהיר

קודם דוגמים את העוברים, ורק אח"כ מקפיאים

מנהל פורום טיפולי פוריות