טיפולי הורמונים והזרעה

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

21/07/2022 | 21:28 | מאת: א

ד"ר שלום, מטופלת אצל רופא פיריון. בת 32, הריון ראשון ספונטני קיסרי חירום לפני 3.8 שנים. צילום רחם - רחם תקין, חצוצרה ימין שמשוכה כלפי מעלה - הדבקויות כנראה. חצוצרה שמאל תקינה. מחזור כל 28 יום בערך. קשיים בכניסה להריון כשנה. עברתי הזרעה אחת שנכשלה (זקיק 18 מ"מ במעקב שחלה שמאל. לא נעשתה בדיקת דם כי לא הספקנו). פעם שנייה (מעקה זקיק בשחלה ימין ובדיקת דם) ניסינו טבעי וקיבלתי מחזור. הרופא אמר שכנראה נעבור לivf אבל צריך כמה שיותר ניסיונות על מנת שיאשרו מהקופה. אמר לנסות החודש עם גונדוטרופנים והזרעה חוזרת. היום אני ביום ה2 למחזור. יש לי תור לרופא פיריון לקבלת מרשמים ובדיקה רק ביום ראשון. האם החודש גם פוספס? הרופא אמר שזה יהיה קצת מאוחר לתת גירוי שחלתי אבל עוד אפשרי. 1. אשמח לשמוע את דעתך... 2. איזה הורמונים אפשר לקבל ביום ה5? לפי מיטב הבנתי רק איקקלומין והרופא אמר שלא מעוניין לתת אתזה. 2. כמה עוד עליי לנסות כדי להגיע לivf? לא רוצה להזריק 'סתם' הורמונים אם כנראה בסופו של דבר גם ככה אגיע ל-ivf. תודה רבה מראש,

נהוג לנסות לפחות 3 מחזורי טיפול עם גונדוטרופינים והזרעה בטרם עוברים להפריה חוץ גןפית

22/07/2022 | 10:36 | מאת: א

ד"ר תודה על המענה... האם גם באופן פרטי זהו ההליך? קודם 3 ניסיונות ואז ivf? ביום ה5 למחזור לא יהיה מאוחר מדי לתת הורמונים? תודה!

גם אם את עושה את הטיפולים עם רופא פרטי, אני מניח שאתם מגישים בקשה לטופס 17 דרך הקופה. שאם לא כן - עלות כל מחזור טיפול היתה סביב 25 אלף ש"ח

מנהל פורום טיפולי פוריות