תרומת ביצית מי מאשר?+ שאלה על טיפול ללא הורמונים

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

21/07/2022 | 10:47 | מאת: מעיין

שלום קיבלתי המלצה מגנטיקאי (עקב רגע בעייתי במשפחה) להיעזר בתרומת ביצית הבנתי שצריך לקבל לכך אישור אך לא הבנתי מי מאשר ? האם רופא נשים? אתה יכול למשל? 2 קראתי באתר שלך שיש אפשרות לטיפול ללא הורמונים ואני חושבת שאעדיף אותו (אני עם הורמונים אצטרך קלקסן) אשמח בבקשה לשמוע עוד על הטיפול. תודה רבה

21/07/2022 | 14:53 | מאת: דר' משה רויבורט

לשם התחלת טיפולי תרומת ביצית את אמורה לקבוע תור לרופא מומחה לטיפולי פריון (את מוזמנת כמובן לקבוע תור אלי).

21/07/2022 | 15:16 | מאת: מעיין

וואו איזה מענה מהיר תודה רבה לך וכן יש לי תור אליך כבר נקבע לי לחודש הבא (השם שלי כאן זה רק כינוי)

נתראה. שיהיה בהצלחה!

מנהל פורום טיפולי פוריות