בדיקת בטא לאחר החזרה

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

19/07/2022 | 15:40 | מאת: נועה

שלום רב, לפני כ 9 ימים ב .10.7.22 אחה"צ החזירו לי עובר מוקפא יום 5 ,עם תמיכה של דופסטון,אסטרופם, וזריקות פרוגרסטרון. (ללא אוביטרל) היום התקבלה תוצאה בבדיקת הדם של בטא 10 ושתי בדיקות ביתיות חיוביות. האם יש טעם לביצוע בדיקת דם נוספת בעוד יומיים?

הבדיקה נעשתה מוקדם מדי, לכן ממליץ לחזור על הבדיקה כעבור יומיים. בהצלחה!

19/07/2022 | 16:46 | מאת: נועה

המון תודה, אגש שוב עוד יומיים.

21/07/2022 | 15:53 | מאת: נועה

תודה. ביצעתי שוב בדיקה לאחר יומיים, בטא 25 האם לדעתך, יש עוד סיכוי?

ממליץ לא להפסיק את התמיכה ולחזור על הבדיקה בעוד יומיים.

21/07/2022 | 19:31 | מאת: נועה

כמובן, אבצע שוב עוד יומיים תודה רבה. סופ"ש נעים

24/07/2022 | 16:02 | מאת: נועה

שלום ד"ר, בטא מהבוקר 61 IU/L האם יש עוד תקווה? יש לי כאבי דמוי וסת ודקירות לא מעט במהלך היום

הבטא עלתה יפה. כאבי בטן תחתונה שכיחים בתחילת ההריון, ואינם מעידים בהכרח על בעיה כלשהי.

24/07/2022 | 23:04 | מאת: נועה

המון תודה ד"ר. כרגע רק עם תמיכה של 3 דופסטון ליום + 1 אסטורפם. ללא זריקות פרוגרסטרון (קיבלתי מרשם ל 6 מנות וסיימתי). האם בשלב זה אמור להספיק? *אין באפשרותי לקבל תמיכה וגינלית. בבדיקה הבאה עוד יומיים צפוי להכפיל ? אם חלילה לא, להפסיק תמיכה לגמרי? אודה לדעתך אני בת 43 לאחר שש סבבי IVF לפני חצי שנה, הפסקת הריון שבוע 8 - עקב בטא שלא עלתה כמצופה. אני חוששת הפעם כי זה נמוך אני ובעלי מ"לא מוסברים" למעט ה גיל כמובן יש עדיפות להחזרה טרייה או מוקפאת? ובכלל..יש תקווה??...

25/07/2022 | 12:09 | מאת: נועה

ערכי בדיקות שעשיתי אתמול כדלקמן: Estradiol 384 pmol/L LH 1.30 IU/L Progesterone 7.9 nmol/L בשילוב הבטא הנמוכה.. מניחה כי זה לא מבשר טובות

הפרוגסטרון נמוך מאוד. מה התוצאה של בטא מהבוקר?

25/07/2022 | 13:36 | מאת: נועה

אתמול בטא 61 אני צפויה לחזור על בטא רק מחר שוב.

למה הופסקו הזריקות של פרונטוגסט?

26/07/2022 | 13:22 | מאת: נועה

שלום ד"ר יקר, תודה על הדאגה אינני יודעת מדוע לא המשיך הרופא את הזריקות אחרי 6 מנות שקיבלתי. בטא מהבוקר 100 IU/L אתמול היה דימום קל לכמה שעות והפסיק (אחרי כאבים חזקים שלשום ודקירות מאתגרות). האם לדעתך יש מיד לחזק עם זריקות? תודה מראש

28/07/2022 | 14:57 | מאת: נועה

שלום ד"ר בטא מהצהריים 186 IU/L מה לעשות? החזרה הייתה ב 10.7 האם ייתכן הריון תקין? להמשיך תמיכה?

27/11/2022 | 21:39 | מאת: שי

שלום ד"ר עשיתי בטא לפני יומיים ושהרופא הכניס לי את הזרע כאב לי בצד שמאל... ומאז ממש כאבי בטן תחתונה מזה אומר???

מנהל פורום טיפולי פוריות