קורונה.............................

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

13/07/2022 | 17:44 | מאת: מיקקקקקקקקקק

היי אני בשבוע 16 . לפני כשבוע נדבקתי בקורונה וקבלתי זאת קשה מאוד. כאבים חזקים בראש ובגוף ותחושה כללית מאוד לא טובה. אני כבר שבוע עם תסמינים קשים וסובלת מחולשה קיצונית. בעוד 10 ימים יש לי בדיקת מי שפיר? האם ממליץ לי לבצע הבדיקה שמצבי הוא כזה? מה מציע לעשות? בבדיקה אהיה כבר בשבוע 18 ואני גם לא בטוחה שעוד שבוע יועיל מבחינת ההרגשה הכללית. מחוסנת חיסון אחד.

21/07/2022 | 14:55 | מאת: דר' משה רויבורט

נא להפנות את שאלתך לרופא מומחה להריון בסיכון (רפואת האם והעובר)

מנהל פורום טיפולי פוריות