זמן בדיקת פרופיל הורמונלי

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

12/07/2022 | 16:36 | מאת: אנונימית

שלום אני בת 41 אמא ל-3 ילדים הריונות ספונטניים ללא טיפולים . לפני שנה עברתי הפלה טבעית ומאז לא מצליחה להרות שוב. רופא משפחה נתן לי הפנייה לבדיקת דם לפרופיל הורמונלי כי המחזור התקצר מ28-29 ל25-26 וזמן הווסת גם מ-5 ימים ל-3. מתי הזמן בחודש הכי טוב לעשות את הבדיקה? מצאתי שכתוב בזמן הווסת אך לי חשוב לראות שהפרוגסטרון גבוה לאחר ביוץ... אשמח להצעה/ הכוונה. תודה

המועד הנכון לבצע את הבדיקה הוא ביום 3 למחזור. אם את רוצה לבדוק את רמת הפרוגסטרון בשלב הלוטאלי (אחרי הביוץ) ניתן לקבל הפניה נוספת לשם כך.

מנהל פורום טיפולי פוריות