האם יש מצב שאני בהריון

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

09/07/2022 | 23:54 | מאת: ד.א.

היי שלום רציתי לשאול המחזור שלי סדיק מקבלת כל 28 יום הווסת האחרונה שלי ב15.06.22 ואני אמורה לקבל ב-12.07.22 התחילו לי כאבים בחזה וחולשה ויש לי לי קצת כמו כאבי מחזור רק שונים שהם יותר בבטן התחתונה ופחות בגב יש לי יותר מתן שתן מהרגיל אבל אין צריבה או כאב או שרפה ואין ריח שונה. אני שבוע לפני המחזור וביום חמישי נכנסתי לשירותים ובניגוב יצא לי טיפה הפרשה ורדרדה ואחרי זה הכל היה נקי יום שישי גם טיפה רק בניגוב ובשבת בערב טיפה ורוד חום גם רק בניגוב חשוב לציין שאני אחרי שני לידות בהפרשים של שמונה שנים ובהריונות קודמים לא קרה לי ככה. לפני שבע שנים היה לי הריון חוץ רחמי ועברתי ניתוח לקריטת חצוצרה )לפרסקופיה.( דיברתי עם הרופא נשים אמר שאני צריכה לחכות לפחות ליום אחד איחור על מנת לעשות בדיקת בטא האם יש סיכוי שאני בהריון או שזה משהו אחר???

בהחלט יתכן שמדובר בסימני השרשה ואת בתחילת הריון. מחזיק לך אצבעות!

מנהל פורום טיפולי פוריות