הריון כימי שלא מסתיים

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

05/07/2022 | 23:33 | מאת: תמר

שלום, ב 13.06 בטא 99 ב 16.06 בטא ירדה ל 47. אמרו לי להפסיק תמיכה ב 19.06 עלתה ל 91. יומיים לאחר מכן מאחר ועדיין היה חיובי (למרות שירד קצת) ביקשו שאטול לטרוזול, 2 כדורים ביום. ב 26.06 בטא ירדה ל 44. ב 30.06 בטא עלתה ל 74. אמרו לי להתחיל לקחת 3 כדורים של לטרוזול ביום. ב 04.07 בטא 62. אמרו לי להמשיך ליטול כדורים. בינתיים הפסקתי לדמם 1. למה לוקח לזה כל כך הרבה זמן? 2. איך אתה מסביר את הירידה והעליה בבטא, ועוד כשנוטלים כדורים. 3. איזו פעולה הכדורים האלה נועדו לעשות. קראתי שזה להשריית ביוץ, אבל לא הבנתי איך זה מתקשר לסיום הריון... 4. כמה זמן נותנים לכדורים לנסות לעשות את העבודה? 5. אם זה לא עובד - מה עושים אז? תודה מראש,

במידה והבטא לא יורדת יש מקום לפנות למיון על מנת לשקול מתן זריקת מתוטרקסט.

מנהל פורום טיפולי פוריות