ביוץ עם אסטרופם - וביטול החזרה

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

03/07/2022 | 23:36 | מאת: יונת

שלום, תכננתי להחזיר בלסטוסיסט קפוא החודש. הרופא רשם לי 2 אסטרופם בבוקר ו 2 בערב. ביצעתי מעקבים לפי ההנחיות ובמעקב השלישי התברר שכבר היה ביוץ . הרופא אמר לי שלא נבצע את ההחזרה החודש. שאלתי אותו למה זה קרה ומה נעשה כדי שזה לא יקרה שוב, נעניתי שבמקרים נדירים מתרחש ביוץ ביחד עם אסטרופם ושגם אם הייתי עושה מעקבים יותר תכופים זה לא היה עוזר.הוא מציע לעשות אותו דבר בחודש הקרוב. לא כל כך הבנתי - למה מעקב תכוף יותר לא היה עוזר כאן? תודה רבה

כיוון שאין לפני את כל הנתונים איני יכול לחוות את דעתי בצורה מושכלת.

מנהל פורום טיפולי פוריות