נוזל באגן ממה הוא נובע

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

29/06/2022 | 16:37 | מאת: חגית

שלום רב היתי שמחה לדעת לגבי נוזל באגן. תמיד כשאני עושה us הוסת יש נוזל באגן. בפעם האחרונה הטכנאית התמוגגה מכך שהוא אפילו איפשר לה לראות את החצצורות(!) כל כך טוב! גם כשאני עושה סבב, אז יומים בערך לפני השאיבה יש נוזל באגן ותמיד דאגתי שאולי חלק זקיקים בייצו. עם הזמן אני מבינה שזה לא קשור רק לביוץ. אשמח אם תוכל לשפול אור על התופעה. ממה זה עוד יכול לנבוע? האם עלול לרמז על דלקת , זרימת דם לא טובה, משהו מסוכן אחר? תודה רבה

נוזל באגן בזמן המחזור נובע ככל הנראה מזרימה אחורה של הדמם הווסתי. לעומת זאת, נוזל לפני השאיבה קשור לתגובה של השחלות לגירוי ההורמונלי

מנהל פורום טיפולי פוריות