תשובה דחופה לגבי CMV

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

29/06/2022 | 09:05 | מאת: אור אל

בטיפול IVF. עד עכשיו הייתי שלילית ל- CMV Igg ו- CMV Igm (שלילית בשניהם). אני חודשיים לאחר הפלה שבמהלך ההפלה ניתן לי פלזות ו- 3 מנות דם, עכשיו אני רוצה להתחיל סבב ולכן חידשתי את בדיקות הדם ופתאום ראיתי שה- Igg הינו 10.1 (ולא שלילי) וב- Igm שלילי. האם יכול להיות שקבלתי נוגדנים מהמנות דם? האם אני יכולה להתחיל סבב? האם אני מחוסנת? האם אפשר לבצע שאיבה? מה קורה איתי?

ממליץ להתיעץ עם הרופא המטפל. לפי הצורך הוא יכול להפנות גם למומחה למחלות זיהומיות.

13/07/2022 | 21:03 | מאת: אוראל

ערב טוב ד"ר, לאחר שבועיים ביצעתי בדיקת cmv חוזרת. igm שלילי והigg 7 (ירד מ 10.1). אני בדיוק אמורה להתחיל פרוטוקול של שאיבת ביציות השבוע. האם יש מניעה כלשהי להתחיל בטיפול?

מנהל פורום טיפולי פוריות