תחילת טיפול ivf.....

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

28/06/2022 | 21:14 | מאת: שואלת

שלום רב, מזריקה פריגובריס 150 החל מיום השני למחזור (כרגע הזרקתי 3 זריקות). מרגישה כאב בשחלות בצדדים. הכאב יחסית קל, אך מדאיג. מעקב ראשון רק בעוד יומיים (אחרי 5 ימי הזרקות). יש סיבה לדאגה ולבדיקה מיידית ? ייתכן כבר גירוי יתר? כמו כן, אשמח לשאול האם ייתכן שהביוץ יתקיים בשבוע זה של ההזרקות (על אף שאני עדיין במחזור)? חוץ מפריגובריס כרגע לא נוטלת כלום תודה רבה!!!

האם מדובר במחזור טיפול ראשון?

29/06/2022 | 09:30 | מאת: שואלת

מדובר על מחזור טיפול ראשון של ivf. ברקע 3 הזרעות שכשלו. בעבר הזרקתי גונאל 75 למשך 5 ימים ולאחר מכן אוביטרל

מנהל פורום טיפולי פוריות